Banner website algemeen Kerken 1024x368

Vanuit de zakelijke kant van onze gemeenschap zijn wij genoodzaakt een beroep te doen op onze leden. Omdat de parochie geen subsidie krijgt van overheid of bisdom, maar zelf verantwoordelijk is voor gebouwen en personeel, is zij financieel grotendeels afhankelijk uit die inkomsten. Eén keer per jaar houden we in januari de speciale actie als onderdeel van de landelijke actie. Velen van de parochianen doen jaarlijks hier aan mee. Voor uw bijdrage van het afgelopen jaar zeggen wij u veel dank. Het is de meest noodzakelijke en belangrijkste actie die we houden om het werk van de parochie uit te voeren en mogelijk te maken. Van harte vragen wij u daarom ook dit jaar weer deel te nemen aan de actie Kerkbalans.

Voor uw bijdrage vragen wij nadrukkelijk om naar draagkracht te geven voor de toekomst van de parochie en geven een richting aan van 1%  van uw inkomen. Dit bedrag is voor sommigen te hoog, voor anderen is het een gering bedrag. Daarom vragen wij ook nadrukkelijk om naar draagkracht te geven voor de toekomst van de parochie. Wanneer elk huishouden gemiddeld € 120 bijdraagt is de actie succesvol.

De actie wordt mede mogelijk door de inzet van ruim 200 vrijwilligers die doorgaans in hun vrij tijd uw toezegging ophalen. Dit geeft helaas niet altijd een veilig gevoel, ook omdat de bijdrage in contanten wordt meegegeven. Daarom het uitdrukkelijke verzoek, om in het kader van veiligheid van deze vrijwilligers, de bijdrage zoveel mogelijk via de bank te laten verlopen. Inmiddels maakt al 25% van de parochianen gebruik van automatische incasso, een handig middel om uw kerkbijdrage te regelen, zodat u deze niet vergeet. En u blijft baas van uw eigen portemonnee. Wanneer een incasso niet uitkomt kunt u (binnen 30 dagen) het bedrag terugboeken en uiteraard kunt u de machtiging altijd weer intrekken.

Voor de folder actie kerkbalans klik hier

Voor het inschrijven van de kerkbijdrage klik hier

Voor het wijzigen / intrekken van de bijdrage Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met vriendelijke groet,
werkgroep Kerkbijdrage.

Blog

#ikdoenietmeermee... ‘Wat denkt u van het volgende? Iemand had twee zonen. Hij zei tegen de een: ‘Jongen, ga vandaag in de wijngaard aan het werk.’ De zoon antwoordde: ‘Ik wil niet,’

Lees meer...

Kerkbalans

 

 

Vrijwilligers


Jeugdkerk


Sternet


 

Laatste dienst

  
Film camera

 

 

H.H. Bonifatiuskerk

 

Marcellinuskerk

 

Buurse 2

Maria Praesentatie

Klik op fotos voor meer info

 

Pancratiuskerk

Pacratiuskerk

 

052234 Sonderenstraat Lourdeskerk 03

Lourdeskerk

Contact

 

Centraal Secretariaat Alphons Ariënshuis
Sonderenstraat 55, 7481 HB Haaksbergen
Telefoon: 053 - 574 39 29
E: secretariaat@franciscusparochie.nl
Banknummer: NL87RABO0118098802

Klik hier voor contactformulier

Openingstijden

 

Maandag:  Gesloten
Dinsdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Woensdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Donderdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag: Gesloten

Nieuwsbrief Parochie

*Verplicht in te vullen
E-mailadres*
Naam en achternaam*