Banner website algemeen Kerken 1024x368

Zaterdag 9 december gaan we Kerstbakjes maken. We krijgen daarbij hulp van Daniella ter Huurne van kwekerij  't Niej'nhoes aan de Broekheurnerweg 35 te Buurse. Daar gaat het ook gebeuren. Tussen 14.00 en 16.00 uur. Inhoudelijk zullen we het met de kinderen (7-12 jaar) hebben over Kerstmis. Wat brengt jou vrede? Of anders gezegd: ‘Wat maakt jou tot een tevreden mens?’

Er kunnen maximaal 14 kinderen meedoen. Het is kortdag, dus geef je snel op! Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als altijd vragen we € 3,-- per persoon.

ZANGERS (kinderen en volwassenen) GEVRAAGD voor familieviering KERST

Zaterdag 24 december is er om 19.30 uur een familieviering in de Bonifatiuskerk in Haaksbergen. Het zou leuk zijn als daar een koortje bij zingt. We zingen veel traditionele Kerstliederen en Kerstrepertoire voor kinderen van de laatste decennia. Ton ten Hagen is bereid om één of twee keer met ons te oefenen. Stuur liefst vóór zondag 10 december a.s. een berichtje als je mee wilt zingen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 300 988 33 o.v.v. ZINGEN HAAKSBERGEN

zangers gezocht

Het is een goede traditie aan het worden om op de avond van de 1e Adventszondag in ‘het kleine kerkje’ aan de Alsteedseweg 22 in Buurse een oecumenische avondviering te beleggen voor Buursenaren en Haaksbergers. Dit jaar is dat op zondag 3 december om 19:00 uur met medewerking van de Cantorij van de Protestantse gemeente Haaksbergen-Buurse o.l.v. Marion Röber en de werkgroep ‘Geloven in Buurse’. Op de 1e Adventszondag willen we in oecumenisch verband een aantal oude vertrouwde Adventsliederen zingen en met behulp van de cantorij ook enkele nieuwe Adventsliederen verkennen. De vele zangmomenten worden afgewisseld met Bijbellezing, Stilte, Gebed en omlijst door Bemoediging en groet en de Zegen. Het wordt dus een laagdrempelige Advents(samen)zangdienst voor jong en oud aan het begin van de zondagavond (Kerklatijn voor zo’n avondviering is vesper.)

Haaksbergen

We beginnen deze eerste zondagochtend van de Advent, zoals we in het klooster beginnen. Met gebed, stilte, rust en bezinning. Je kunt op verschillende momenten op deze ochtend instappen, maar als je aan het ontbijt mee wilt doen, geef je dan op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06 300 988 33. Voor het ontbijt worden nog helpende handen gezocht! Het programma wordt als volgt:

8.00 uur: Morgengebed (Getijden) in de kerk

8.30 uur: Ontbijt in de parochiezaal (hiervoor opgeven)

9.00 uur: Wandeling (verzamelen bij ingang kerk)

10.30 uur: Communieviering in de kerk met zang van Gaudete

11.15 uur: Koffie

Haaksbergen Oproep: ZANGERS (kinderen en volwassenen) GEVRAAGD voor familieviering KERST

Zaterdag 24 december is er om 19.30 uur een familieviering in de Bonifatiuskerk in Haaksbergen. Het zou leuk zijn als daar een koortje bij zingt. We zingen veel traditionele Kerstliederen en Kerstrepertoire voor kinderen van de laatste decennia. Ton ten Hagen is bereid om één of twee keer met ons te oefenen. Stuur liefst vóór zondag 10 december a.s. een berichtje als je mee wilt zingen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 300 988 33 o.v.v. ZINGEN HAAKSBERGEN.

Franciscusbende

Logo Franciscusbende met tekst

Vrijwilligers


Op Weg week 49 2023

 

Vastenactie

Laatste dienst

  

 

H.H. Bonifatiuskerk

 

Marcellinuskerk

 

 

 

 

Buurse 2

Maria Praesentatie

 

 

Pancratiuskerk

Pancratiuskerk

Contact


Centraal Secretariaat Franciscusparochie
Veldmaterstraat 61
7481 AB te Haaksbergen
Telefoon: 053 - 574 39 29

E: secretariaat@franciscusparochie.nl
Banknummer: NL87RABO0118098802

Klik hier voor contactformulier

Openingstijden


Maandag: 

Gesloten
Dinsdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Woensdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Donderdag: 9.30 uur - 11.00 uur
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag: Gesloten

Nieuwsbrief Parochie

Nieuwsbrief pastoraal team 11 januari 2023

*Verplicht in te vullen
E-mailadres*
Naam en achternaam*