Het is een goede traditie aan het worden om op de avond van de 1e Adventszondag in ‘het kleine kerkje’ aan de Alsteedseweg 22 in Buurse een oecumenische avondviering te beleggen voor Buursenaren en Haaksbergers. Dit jaar is dat op zondag 3 december om 19:00 uur met medewerking van de Cantorij van de Protestantse gemeente Haaksbergen-Buurse o.l.v. Marion Röber en de werkgroep ‘Geloven in Buurse’. Op de 1e Adventszondag willen we in oecumenisch verband een aantal oude vertrouwde Adventsliederen zingen en met behulp van de cantorij ook enkele nieuwe Adventsliederen verkennen. De vele zangmomenten worden afgewisseld met Bijbellezing, Stilte, Gebed en omlijst door Bemoediging en groet en de Zegen. Het wordt dus een laagdrempelige Advents(samen)zangdienst voor jong en oud aan het begin van de zondagavond (Kerklatijn voor zo’n avondviering is vesper.)